Rietka Baby in Winter Wereld

Het RTL4-programma Winter Wereld heeft een item uitgezonden over Rietka Baby

Winter Wereld wordt opgenomen vanaf de Winter Village, het winterse dorp dat is gebouwd op de Brink in Laren. Deze setting is helemaal compleet met een kunstijsbaan en een gezellig en sfeervol terras middenin dit Gooise dorp. Vanaf deze plek geven de presentators Arno Raymakers en Sanne Heijen leuke tips voor wintersport en kerstcadeau’s.

Rietka Baby

En tijdens de speciale kerstspecial van Winter Wereld sprak Sanne met mij over de Rietka Baby loopslaapzakken. Tijdens dit gesprek kwam naar voren dat mijn zoon Thymo eigenlijk de grote inspiratiebron was voor het idee om loopslaapzakjes te gaan ontwikkelen en verkopen. Toen Thymo ongeveer een jaar oud was begon hij te lopen en struikelde hij steeds in zo’n traditionele trappelzak en zo werd het idee geboren. Want ook wilde hij uit zijn ledikantje klimmen en viel dan als een baksteen op de grond.

Winter Wereld

De opnames voor Winter Wereld vonden eind november al plaats, het progamma is diverse keren uitgezonden op RTL4, maar mocht je het gemist hebben dan kun je hieronder het fragment met mij terugkijken.

Ik kende Sanne natuurlijk al, want ook in het RTL-programma Mama’s wereld heeft ze al aandacht besteed aan de Rietka Baby loopslaapzakken, maar daarvoor hoefde ik zelf niet beeld, nu wel. Ik heb het inmiddels ook een paar keer teruggezien;

Pfff….vreselijk om jezelf op TV te zien 🙂

Kijk het hele fragment terug:

Sanne Heijen van Winter Wereld en Rita Planky van Rietka Baby
Picture of Rita

Rita

Oprichter en bedenker van Rietka Baby

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven