Over

Ik ben Rita Planky, de oprichter van Rietka Baby LoopSlaapzak.

Mijn grootste droom is in 2020 uitgekomen, door de geboorte van mijn zoontje

Mijn andere grote droom is ontstaan tijdens het ontdekken dat ik er geen goede en vooral veilige slaapzak kon vinden voor kinderen vanaf een jaar, oftewel vanaf het moment dat kinderen hun eerste stapjes zetten.

Toen is er voor mij duidelijk geworden dat ik er een wil ontwerpen, ontwikkelen, waarin jonge kinderen veilig en comfortabel kunnen slapen, maar ook lopen en spelen. Mijn zoontje was ongeveer 15 maanden oud toen hij zelfstandig begon te lopen en dat kon ik niet, en wilde het ook niet tegenhouden.

Het gevolg daarvan was, dat hij probeerde steeds in zijn trappelzakje te lopen en uiteindelijk struikelde hij keer op keer.

Meerdere moeders hebben mij verteld dat ook hun kindjes vaker gevallen zijn in een trappelzakje, zelfs van een trap af. Of wanneer hij uit zijn ledikantje wilden klimmen, hij viel eruit als een baksteen, omdat zijn beentjes vastzaten in zijn trappelzakje. In plaats van hem tegen te houden, wilde ik hem en andere kinderen een veilige oplossing bieden. De andere, misschien herkenbare problemen waren met traditionele slaapzakjes, dat zo een slaapzakje elke nacht verschoof om zijn rompje en de rits van de voorkant kwam ’s ochtends op zijn ruggetje terecht. Hij lag letterlijk verstrengeld in zijn slaapzakje.

Of wanneer hij na een bezoek bij oma/opa slapend in zijn gewone slaapzakje in de auto of uit de auto getild moest worden. Het veiligheidsgordel tussen zijn beentjes kon niet vastgezet worden. Mijn droom om een revolutionaire slaapzak te realiseren heeft steeds meer vorm gekregen.

Die behoefte werd versterkt door het feit dat mijn zoontje een zeer slechte slaper was. Het duurde uren lang voordat hij in slaap viel en hij sliep elke nacht zeer onrustig en werd 8 á 10 keer per nacht wakker.

Met de “geboorte” van Rietka Baby LoopSlaapzak waren al mijn bovengenoemde ergernissen opgelost.

Rita Planky

Over de Rietka Baby LoopSlaapzak

In de Rietka Baby LoopSlaapzak kan elke dreumes, peuter, kleuter veilig slapen en zich makkelijk omdraaien.

De LoopSlaapzak draait met jouw kindje mee en verschuift niet om het lijfje.

Jouw kind kan in deze LoopSlaapzak veilig opstaan en lopen zonder te struikelen. Het is heerlijk om al voor het slapengaan of na het wakker worden in de LoopSlaapzak op de bank te kruipen om een boekje te lezen of te spelen.

Uitermate geschikt o.a. voor op de camping.

Sinds mijn zoontje de Rietka Baby LoopSlaapzak aan heeft, slaapt hij veel beter. Hij valt makkelijk in slaap en hij slaapt heerlijk door.

Bij het ontwerpen van de slaapzakjes en andere accessoires was het mijn doel om producten te creëren die perfect passen bij de leeftijd van kinderen met hun mooie kleuren, speelse motiefjes en zachte stofjes.

Niet alleen aan de kinderen, maar ook aan de ouders heb ik gedacht tijdens het ontwerpen. Aan de ouders die hoge kwaliteit, uniekheid, veiligheid, duurzaamheid belangrijk vinden. Ik kies altijd voor de beste kwaliteit textiel en het is 100% eco-tex biologisch katoen.

De Rietka Baby LoopSlaapzakjes zijn bedacht voor kinderen in de leeftijd vanaf ongeveer 1 jaar t/m 6 jaar, oftewel in maat 74 t/m 122.

De zomervariant is zonder mouwtjes en zonder voering. De wintervariant is met lange mouwen en met een heerlijk zacht en warme voering.

Onze slaapzakken zijn verpakt in een handige opbergzak. Deze zak is voor verschillende doeleinden her te gebruiken, bijvoorbeeld als groente- en fruitzakje om mee te nemen als je boodschappen gaat doen; of om speelgoed erin te bewaren of als waszakje gebruiken. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je dat ook jouw kindje comfortabel en veilig kan slapen, gun hem dan een Rietka Baby LoopSlaapzak!

Rietka Baby loopslaapzakken

Blijf op de hoogte!

Wil je als eerste weten wanneer er nieuwe artikelen of stijlen zijn? Of wil je kortingscodes of andere aanbiedingen ontvangen?

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

Winkelwagen
Scroll naar boven