Mama’s Wereld over Rietka Baby

In het RTL-programma Mama’s Wereld is aandacht besteed aan de loopslaapzakken van Rietka Baby.

Mama’s Wereld

In ‘Mama’s Wereld’ reizen Sanne Heijen en Sita Vermeulen met een camper door Nederland. Ze verzamelen leuke items en geven de goede adviezen over zwangerschap, de bevalling en het opvoeden van kinderen  van nul tot tien jaar. Het programma is goedbekeken en alweer aan het zesde seizoen toe, het is met recht een succesformule te noemen, waarin de presentatrices ook op bezoek gaan bij interessante gasten en experts.

Zo kwamen ze terecht bij Rietka Baby en hebben ze een item gemaakt over onze handige loopslaapzakken. Wat de dames direct opviel is dat er een breed scala aan leuke dessins verkrijgbaar zijn, maar meteen bedacht Sita zich ook al dat zo’n loopslaapzakje ook ideaal is als je ergens op visite bent en de kleine ‘s avonds in de auto moet leggen om naar huis te rijden. Ideaal dan om het alvast zo’n Rietka Baby loopslaapzak aan te trekken, want dan kan je je kindje bij thuiskomst direct in bed leggen.

Dat is normaal best wel een gedoe met de autogordels en je kind wordt er ook niet blij van als het in een koud bed wordt gelegd of eerst nog een pyjama aan moet trekken.

Fragment Mama’s Wereld over Rietka Baby

Ben je benieuwd naar het item van Mama’s Wereld over Rietka Baby? Dan kun je het hier bekijken. Ik ben benieuwd naar je reactie en misschien wil je ook wel je ervaringen van een Rietka Baby loopslaapzak delen? 😀

Rietka Baby bij Mama's Wereld
Picture of Rita

Rita

Oprichter en bedenker van Rietka Baby

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven